Arrangementer

Enhver event er unik, og vi gør en dyd ud af at sikre, at dit arrangement ikke alene forløber 100% efter planen og uden problemer, men også at det bliver et mindeværdigt arrangement for alle deltagende parter.    

Der vil dog ofte være nogle fællesnævnere for de forskellige events, hvilket gør det relevant at inddele dem i nedenstående kategorier. Skulle din event falde uden for disse kategorier, så tøv ikke med at ringe til os. Vi skræddersyr naturligvis efter dine ønsker og behov.

Konference

Roen, naturen og de smukke omgivelser er på samme tid inspirerende og giver de bedste betingelser for en udbytterig konference.

Kunde-event

Kunder er svære at imponere. Alle har prøvet alt. Næsten alt! Men ikke alle har fået en wauw-oplevelse på et ægte jagtslot.    

Produktlancering

”Kært barn har mange navne” – men når ens ”barn” skal navngives, er det vigtigt, det gøres med stil.    

Kick off

Kombinationen af de højloftede stuer og den gudesmukke natur gør det muligt at lave et kick-off, der er lidt udover det sædvanlige.   

Aktivitetsdag

En vellykket aktivitetsdag skal tilpasses målgruppen. Vi tilbyder alt fra fysiske udendørs aktiviteter til indendørs ”bløde” arrangementer som f.eks. vin- eller gastro-tasting i slotskælderen.    

Firmafest

Alt er muligt. En dejlig sommerfest i parken eller en gallamiddag, der starter med en drink foran pejsen i biblioteket.    

Julefrokost

I starter med velkomstdrinks, lune mandler og kastanjer efterfulgt af en middag foran den store grill, hvor vildtet tilberedes af køkkenchefens sikre hånd.  

Juletræsfest

Selv uden sne er det smukt julepyntede slot den perfekte og mest idylliske ramme om en juletræsfest for både store og små.    

Foto- og filmoptagelser

Efter den gennemgribende renovering af stedet har Gurrehus dannet kulisse for både foto- og filmoptagelser. I er også velkomne!